main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

25/06/2021, Στους Αγ. Αποστόλους το Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοβόλεϊ: Το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου

Ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Χανίων, διοργανώνουν το Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοβόλεϊ (footvolley) που θα διεξαχθεί στα γηπεδάκια του beach-volley στους Αγ. Αποστόλους, στις 26-27 Ιουνίου 2021.

Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νεολαίας Χανίων, Στέλιος Μιχαηλάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στον τομέα Επικοινωνιών και Συγκοινωνιών, Κώστας Γύπαρης, ο Κωνσταντίνος Μαργαρώνης, αναπληρωτής Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, ο Αντρέας Παπαδομανωλάκης, προπονητής ποδοσφαίρου και πρεσβευτής του ποδοβόλεϊ στα Χανιά, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα, 25 Ιουνίου 2021, στο Δημαρχείο Χανίων, προσκάλεσαν όλους τους Χανιώτες στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός. Στην συνέντευξη τύπου παρών ήταν ο χρυσός ολυμπιονίκης του Tae Kwo Do, Μιχάλης Μουρούτσος καθώς και ο Πρόεδρος της Footvolley League Greece, Λουτσιάνο ντε Σόουζα.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Μιχαηλάκης τόνισε πως: “Σε έναν Δήμο που o αθλητισμός κάθε μέρα βελτιώνεται, αποτελεί μεγάλη μας χαρά να διοργανώσουμε άλλο ένα δυναμικό αγώνα όπως το ποδοβόλεϊ, ένα άθλημα παραλίας, το οποίο προσφέρεται για τον τόπο μας”.

Η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χανίων και η ΕΠΣΧ, θα είναι βοηθοί και αρωγοί στη σημαντική αυτή διοργάνωση του ποδοβόλεϊ, που δεν έχει καμία σχέση με το βόλεϊ και καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Το ποδοβόλεϊ, που διεξάγεται με τα πόδια, αποτελεί πλέον ένα πάρα πολύ ωραίο θεσμό”, δήλωσε από τη μεριά του ο κ. Γύπαρης.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας προσκάλεσε τους πολίτες να παρευρεθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο, 26 & 27 Ιουνίου, στο γήπεδο του beach-volley στους Αγ. Αποστόλους, ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, Κωνσταντίνος Μαργαρώνης.

Θεωρώ ότι το τουρνουά αυτό αποτελεί διαφήμιση για την πόλη μας και εύχομαι κάθε χρόνο να μπορούμε να πηγαίνουμε και ένα βήμα παραπάνω” υπογράμμισε με την σειρά του ο κ. Παπαδομανωλάκης.

Στην συνέντευξη τύπου συμμετείχε και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος όπως τόνισε το ποδοβόλεϊ αποτελεί το πάθος του: “Θα ήθελα με την παρουσία μου εδώ να καλέσω δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να βρεθούν στην παραλία στους Αγίους Αποστόλους και να γευτούν από κοντά ένα άθλημα που έχει να δώσει πάρα πολλά.
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα δείτε ένα συναρπαστικό τουρνουά, με την συμμετοχή πολλών αστέρων, οι οποίοι έχουν χαρίσει πάρα πολλές στιγμές στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως είναι ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα”.

Τέλος ο Πρόεδρος της Footvolley League Greece, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, τόνισε πως “το ποδοβόλεϊ είναι ένα άθλημα που ταιριάζει πολύ με την Κρήτη, που διαθέτει παραλίες, θάλασσα, χαρά και διασκέδαση”.

1

2

3

4

5

6

7

8

#ΔΗΜΟΣ,#Χανιά ,#Νέα Κυδωνία ,#Δελτία Τύπου ,#Αθλητισμός

logo imageσυμβαίνει

#xmasChania - Εργαστήρι στολιδιών στο Δημαρχείο Χανίων: Στις 8/12 Δηλώσεις συμμετοχής
Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων με τηλεδιάσκεψη: Στις 08/12/2021
Ειδική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων: Στις 8/12/2021
Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Αναπηρία (3 έως 11/12): Από τον Δήμο Χανίων & Συλλόγους υποστήριξης ΑμεΑ
#XmasChania - Χριστουγεννιάτικες δράσεις για παδιά κατά την εορταστική περίοδο: Από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη
Παράταση της Έκθεσης Αρχειακού Υλικού, «εύμορφος πόλις ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ»: Έως 05/12/2021
«Χριστούγεννα στον τόπο μας»: Εργαστήρι στολιδιών στο Δημαρχείο Χανίων, από τις 2 Δεκεμβρίου
Συμμετοχή Δήμου Χανίων, Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (Ο.Τ.Α.) στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων – Κάλεσμα Δημάρχου Χανίων για ευαισθητοποίηση στην κυκλική οικονομία
"Ανοιχτά Πανιά": Βιβλίο και εκπαιδευτικά προγράμματα στην Παιδική Βιβλιοθήκη και σε πολιτιστικούς χώρους του Δήμου Χανίων
Εφηβικό Καλλιτεχνικό Σαλόνι / Στο ξύπνημα της άνοιξης - Ένα θεατρικό εργαστήρι για τα στερεότυπα και την αποδόμησή τους: Από τις 19/11 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»
Εργαστήρια Steam για εφήβους στο Μουσείο Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων: Από 13 Νοεμβρίου
Χειμερινό ωράριο λειτουργίας Βιβλιοθηκών Δήμου Χανίων