main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

29/04/2021, Στο Νοσοκομείο Χανίων ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης: «Ευχαριστούμε για την υπερπροσπάθεια σας και στην περίοδο της πανδημίας»

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Αγ. Γεώργιος», βρέθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, για τις καθιερωμένες ευχές για το Πάσχα από τον Δήμο Χανίων, αλλά και να μεταβιβάσει τις ευχαριστίες όλης της κοινωνίας των Χανίων για τον αγώνα τους κατά την περίοδο της πανδημίας. 

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου, όπου έγινε ενημέρωση για την πετυχημένη εφαρμογή του προγράμματος εμβολιασμών στην κοινωνία. 

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν στην επίσκεψή του, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, Ευτύχης Δαμιανάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Φραγκιαδάκης και οι Αντιδήμαρχοι, Ελένη Ζερβουδάκη, Τάσος Αλόγλου και Στέλιος Μιχαηλάκης. 

Στο περιθώριο της επίσκεψης ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, προσέφερε συμβολικά λαμπάδες και γλυκίσματα και δήλωσε: «Πέρα από τις ευχές για καλό Πάσχα, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της κοινωνίας των Χανίων, στο σύνολο του ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και λοιπού προσωπικού του Νοσοκομείου μας, για την υπερπροσπάθεια που κάνουν εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο. Κάτω από αντίξοες συνθήκες, προσπαθούν να μας κρατήσουν “όρθιους” με ασφάλεια και εμείς τώρα με την ατομική υπευθυνότητα, βοηθάμε το σπουδαίο έργο που επιτελούν. Τους βοηθάμε και τους υποστηρίζουμε, με την εφαρμογή των οδηγιών που δίνουν οι ειδικοί, αλλά και ακολουθώντας τον προγραμματισμό για τους εμβολιασμούς. Καλούμε όλους, να κάνουν αυτό που πρέπει για να ορθώσουμε τείχος προστασίας, για εμάς, τις οικογένειές μας αλλά και την κοινωνία μας». 

Από τη μεριά της Διοίκησης του Νοσοκομείου, ο Διοικητής Γιώργος Μπέας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη του Δήμου Χανίων: «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο και όλο το Δ.Σ. Χανίων, για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την εξαιρετική, καθημερινή συνεργασία και στήριξη, υλική και ηθική. Μαζί λύσαμε πολλά και δύσκολα προβλήματα και συνεχίζουμε».  

Σε δηλώσεις τους, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Χανίων, Ευτύχης Δαμιανάκης μετέφερε τις ευχές όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους εργαζομένους του νοσηλευτικού ιδρύματος και τόνισε πως η συνεργασία Δήμου-Νοσοκομείου μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να προσφέρει, ενώ ο αναπληρωτής Διοικητής, Μάνος Μπολώτης υπερτόνισε την έμπρακτη στήριξη του Δήμου κατά την περίοδο της πανδημίας, με την προσφορά αναπνευστήρα για τη ΜΕΘ, από τη Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων.  

Τέλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων, Βαρδής Γεωργιακάκης, είπε ότι «δεν πρόκειται για μία ακόμα εθιμοτυπική συνάντηση, καθώς ο Δήμαρχος έχει αποδείξει έμπρακτα τη στήριξή του στις ανάγκες μας. Δεν ξεχνάμε και το όραμά μας και δέσμευση να γίνει πραγματικότητα ο Παιδικός Σταθμός για τους εργαζομένους του Νοσοκομείου Χανιών». 

1

#Δελτία Τύπου

logo imageσυμβαίνει

Αναγγελία ζημιάς από ανεμοθύελλα: Για τη Δ.Ε Σούδας
Αναγγελία ζημιάς από ανεμοθύελλα: Για τις Δ.Ε. Θερίσου & Ελ. Βενιζέλου
Ημερίδα με θέμα: «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση παιδιών ΑμεΑ - Αποδοχή της Διαφορετικότητας στην Οικογένεια και το Σχολείο»: Στις 11/12
#xmasChania - Εργαστήρι στολιδιών στο Δημαρχείο Χανίων: Στις 8/12 Δηλώσεις συμμετοχής
Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων με τηλεδιάσκεψη: Στις 08/12/2021
Ειδική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων: Στις 8/12/2021
Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Αναπηρία (3 έως 11/12): Από τον Δήμο Χανίων & Συλλόγους υποστήριξης ΑμεΑ
#XmasChania - Χριστουγεννιάτικες δράσεις για παδιά κατά την εορταστική περίοδο: Από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη
«Χριστούγεννα στον τόπο μας»: Εργαστήρι στολιδιών στο Δημαρχείο Χανίων, από τις 2 Δεκεμβρίου
"Ανοιχτά Πανιά": Βιβλίο και εκπαιδευτικά προγράμματα στην Παιδική Βιβλιοθήκη και σε πολιτιστικούς χώρους του Δήμου Χανίων
Χειμερινό ωράριο λειτουργίας Βιβλιοθηκών Δήμου Χανίων