main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

01/10/2021, Το «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ 12» την Κυριακή 3/10 στους Αγίους Αποστόλους – Κάλεσμα συμμετοχής από τους διοργανωτές

Κάλεσμα συμμετοχής απηύθυναν σήμερα, Παρασκευή 1/10/2021, οι διοργανωτές της σημαντικής αθλητικής εκδήλωσης «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ» για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων, που πάσχουν από καρκίνο. Όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, από τον Πρόεδρο του Συλλόγου "Ορίζοντας", Σπύρο Αδοντάκη, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Στέλιο Μιχαηλάκη και το  μέλος της αθλητικής παρέας του Συλλόγου "Ορίζοντας", Αντώνη Βεστάκη, η Κυριακή (3 Οκτωβρίου) στους Αγίους Αποστόλους θα είναι μία ημέρα γεμάτη με πολλές αθλητικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές δράσεις, όλες σε πνεύμα αλληλοστήριξης και αλληλεγγύης.

Στη σημασία της διοργάνωσης αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Ορίζοντας», Σπύρος Αδοντάκης, καλώντας όλους τους Χανιώτες να συμμετέχουν στις δράσεις για το «12ο υπερκοπέλι» καθώς και για τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες». «Συμμετέχουμε – προσφέρουμε – γυμναζόμαστε», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αδοντάκης, συγχαίροντας παράλληλα όλους τους εμπλεκόμενους για την εθελοντική προσφορά τους.

«Καλούμε όλους τους Χανιώτες να παρευρεθούν στους Αγίους Αποστόλους, να περπατήσουν, να αθληθούν και συνάμα να προσφέρουν. Συγχαρητήρια στα δεκαεπτά σωματεία, που συμμετέχουν, στους συνδιοργανωτές και στον βασικό διοργανωτή τον «Ορίζοντα». Ο Δήμος Χανίων κοντά σε όλα τα αθλητικά σωματεία και όχι μόνο στηρίζει και φέτος τη διοργάνωση», τόνισε κατά την τοποθέτησή του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης.

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, τόνισε ότι έπειτα από τη διακοπή ενός έτους, εξαιτίας των υγειονομικών συνθηκών, ο Δήμος Χανίων βρίσκεται πάλι  κοντά στον «Ορίζοντα» για την υλοποίηση των δράσεων, «που στηρίζονται στον εθελοντισμό σε μία εποχή, που τον χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.  «Πολλές οι περιπτώσεις στην Ελλάδα και στον κόσμο, όπου οι εθελοντές χρειάζονται, που είναι μπροστά, προκειμένου να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει και που τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολλά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον «Ορίζοντα» για τις προσπάθειες, που καταβάλλει, για την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών και των εθελοντικών φορέων, έτσι ώστε ενεργώντας ως μία δύναμη να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας», επεσήμανε η κα. Ζερβουδάκη.  

Το μέλος της αθλητικής παρέας του Συλλόγου "Ορίζοντας", Αντώνης Βεστάκης, παρουσίασε το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Δελτίο Τύπου διοργάνωσης

Αφίσα διοργάνωσης

p1

π2

#Εκδηλώσεις,#Δελτία Τύπου ,#Αθλητισμός

logo imageσυμβαίνει

Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Αναπηρία (3 έως 11/12): Από τον Δήμο Χανίων & Συλλόγους υποστήριξης ΑμεΑ
#XmasChania - Χριστουγεννιάτικες δράσεις για παδιά κατά την εορταστική περίοδο: Από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη
Παράταση της Έκθεσης Αρχειακού Υλικού, «εύμορφος πόλις ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ»: Έως 05/12/2021
«Χριστούγεννα στον τόπο μας»: Εργαστήρι στολιδιών στο Δημαρχείο Χανίων, από τις 2 Δεκεμβρίου
Εορτασμός της 108ης επετείου της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα
Συμμετοχή Δήμου Χανίων, Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (Ο.Τ.Α.) στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων – Κάλεσμα Δημάρχου Χανίων για ευαισθητοποίηση στην κυκλική οικονομία
"Ανοιχτά Πανιά": Βιβλίο και εκπαιδευτικά προγράμματα στην Παιδική Βιβλιοθήκη και σε πολιτιστικούς χώρους του Δήμου Χανίων
Εφηβικό Καλλιτεχνικό Σαλόνι / Στο ξύπνημα της άνοιξης - Ένα θεατρικό εργαστήρι για τα στερεότυπα και την αποδόμησή τους: Από τις 19/11 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»
Εργαστήρια Steam για εφήβους στο Μουσείο Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων: Από 13 Νοεμβρίου
«Η τέχνη του ρυθμού στην Εκπαίδευση»: Κάθε Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων μαθήματα ρυθμού και κρουστών
Χειμερινό ωράριο λειτουργίας Βιβλιοθηκών Δήμου Χανίων