main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

23/12/2015, Εργασία μεταφοράς αρχείων οικοδομικών αδειών της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χανίων

                                  Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Τη διενέργεια διαδικασίας για την απευθείας ανάθεση της εργασίας «μεταφοράς αρχείων οικοδομικών αδειών της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χανίων , προϋπολογισμού 23.000,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

Συγκεκριμένα θα γίνουν οι κάτωθι εργασίες σύμφωνα με την τεχνική έκθεση της Υπηρεσίας Δήμησης του Δήμου Χανίων:

 

Τεχνική Έκθεση

Σύμφωνα με την 949/2015 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χανίων αποφασίστηκε η εργασία μεταφοράς αρχείων αδειών από το κτήριο της Νομαρχίας Χανίων πρώην Δ/νση της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χανίων στην νέα Δ/νση της υπηρεσίας, στο κτήριο του πρώην Δημαρχείου Σούδας στην οδό 25η Μαρτίου 87 Σούδα Χανιά. Για την μεταφορά των αρχείων απαιτείται να γίνουν οι παρακάτω εργασίες:

  • - Συσκευασία όλων των φακέλων που βρίσκονται στο αρχείο της Νομαρχίας με σήμανση των

    κουτιών.

  • - Μεταφορά όγκου περίπου 130 κυβικά χαρτιού , αποσυναρμολόγηση 1000 μέτρων ντέξιον και εκ νέου συναρμολόγηση και επανατοποθέτηση όλων των αρχείων (φάκελοι οικοδομικών αδειών κ.λ.π) στις θέσεις που θα υποδειχθούν από την υπηρεσία.

Η μεταφορά θα γίνει με τον εξής τρόπο:

  • - Θα αδειάσουν οι ντουλάπες και ντέξιον και θα συσκευαστούν σε κούτες, που θα σημανθούν για το είδος των φακέλων που περιέχουν.

  • - Θα μεταφερθούν και θα συναρμολογηθούν οι ντουλάπες και τα ντέξιον στο νέο χώρο, και θα επανατοποθετηθούν οι φάκελοι.

Για την επιτυχή εκτέλεση της εργασίας ο ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει τα απαιτούμενα μεταφορικά μέσα, για την μετακίνηση των αρχείων,τις απαιτούμενες κούτες και κάθε άλλο απαιτούμενο υλικό συσκευασίας και σήμανσης, καθώς και το απαιτούμενο εργατοτεχνικό προσωπικό το οποίο με τις υποδείξεις και την συνδρομή του προσωπικού της Υπηρεσίας Δόμησης θα προβεί στην συσκευασία, μεταφορά αποσυσκευασία και επανατοποθέτηση των αρχείων και φακέλων της Υπηρεσίας στην νέα τους θέση.

Εκτιμάται ότι θα απαιτηθεί χρόνος 15 εργάσιμες ημέρες για την μεταφορά των αρχείων και 15 ημέρες για την επανατοποθέτηση των αρχείων.

Το κόστος της εργασίας για την πλήρη και έντεχνη ολοκλήρωσή της, εκτιμάται στο ποσό των 18.699,19 € συν ΦΠΑ 23% , δηλαδή συνολική δαπάνη εργασιών 23.000,00 € περιλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι κατά την κατάθεση της οικονομικής τους προσφοράς τους είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν πίνακα με τον διατιθέμενο εξοπλισμό, το προσωπικό και τα υλικά, περιγραφή του τρόπου μεταφοράς και του απαιτούμενου χρόνου καθώς και αιτιολόγηση του κόστους. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις οικονομικές προσφορές στο πρωτόκολλο του Δήμου Χανίων Κυδωνίας 29 Χανιά, τκ.73135 σε κλειστό φάκελο, με την ένδειξη προς Γραφείο Προμηθειών προσφορά για την εργασία μεταφοράς αρχείων οικοδομικών αδειών της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χανίων έως και την Δευτέρα 28/12/2015 και ώρα 12.30 μμ

logo imageσυμβαίνει

Εβδομάδα δράσεων ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς- Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6)
Διήμερο επετειακών εκδηλώσεων για τους εκτελεσθέντες κατά τη Μάχη της Κρήτης στα Περβόλια: Στις 19 & 20/6/2020
Η 9η΄Εκθεση Βιβλίου τον Αύγουστο στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων: Από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ. - Δηλώσεις συμμετοχής
Έναρξη λειτουργίας Προμαχώνα San Salvatore την Ημέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής (21/6) – Μοναδική δωρεάν συναυλία με τον Γιώργο Περρή & τη Genevieve Leclerc
Με τρεις εκθέσεις ξεκινάει τις πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι 2021 ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ.
Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στις 26 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
“Η τέχνη της επικοινωνίας στην οικογένεια”: Βιωματική συνάντηση για γονείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Δηλώσεις συμμετοχής
Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων έως τις 18/7
“Μια ματιά στο ΄21 μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας”: Από τις 16 έως τις 27/6 στο Κ.Α.Μ.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Χανίων
Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ
Παρατείνονται μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου
Έκθεση “Ο κόσμος του Εμμανουήλ Βουρέκα” στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου: Από 16/6 έως 12/7
18ες Φωτογραφικές Συναντήσεις στα Χανιά: Από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου 2021
Υποβολή εργασιών για το “Εν Χανίοις” έως 31/7/2021