Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

30/6/2016, Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 - Τάπα στη Βία & στον Ρατσισμό: Στις 2 & 3/7/2016 στα Χανιά

30.06.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 02:06

Καλωσορίζουμε ως Δήμος Χανίων το τουρνουά 3Χ3 "Τάπα στη Βία και στον Ρατσισμό", που διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (Ε.ΚΑ.Σ.Κ.), το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 στην πόλη μας. Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, το οποίο και στηρίζουμε, καθώς διοργανώνεται για πρώτη φορά στα Χανιά, δίνοντας στους δημότες όλων των ηλικιών αλλά και στους επισκέπτες της πόλης μας την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μεγάλα αστέρια της ελληνικής καλαθοσφαίρισης”.

Στην τοποθέτηση αυτή προχώρησε σήμερα Πέμπτη 30/6/2016, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων για τη διεξαγωγή του τουρνουά 3Χ3 στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στα Χανιά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και ιδιαίτερα την τροχαία χωρίς τη βοήθεια και την αρωγή της οποίας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη πρωτοποριακή δράση. Καλώ την αθλητική νεολαία, όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να έρθουν. Είναι ένα μεγάλο γεγονός και αξίζει να δουν όλοι τους άσους του μπάσκετ, που θα έρθουν'', επεσήμανε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γεώργιος Κουκλάκης.

Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), Γιάννης Καλαμπόκης, τόνισε ότι η διεξαγωγή του τουρνουά 3Χ3 στα Χανιά, αποτελεί μία τεράστια πρόκληση και εξέφρασε την ευχή να το αγκαλιάσουν οι Χανιώτες. “Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε, παίζοντας αλλά και μαθαίνοντας τα μυστικά του αθλήματος. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρώτο άνθρωπο, που ξεκίνησε τις προσπάθειες για τη διεξαγωγή του τουρνουά 3Χ3 στα Χανιά και σημερινό πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Μανώλη Αδοντάκη, τον Δήμαρχο της πόλης, Τάσο Βάμβουκα, τον Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες σε θέματα αθλητισμού, Γιώργο Κουκλάκη. Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθούμε στη μεγάλη κίνηση, που γίνεται φέτος στα τουρνουά και η οποία ξεκίνησε από το Ηράκλειο, συνεχίστηκε στο Γαλάτσι και θα ολοκληρωθεί στα Χανιά. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου για ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη'', ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαμπόκης.

Οι καλαθοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά είναι οι: Γιάννης Καλαμπόκης, Μανώλης Παπαμακάριος, Νίκος Βούλγαρης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Τσαλδάρης, Μιχάλης Κακιούζης, Μιχάλης Καρασταμάτης και Χρήστος Πετροδημόπουλος.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

Οι εγγραφές για το τουρνουά συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html) για να δηλώσουν συμμετοχή.

 

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της διοργάνωσης