Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

21/06/2016, Πλούσιο Πολιτιστικό Καλοκαίρι: Από τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ

21.06.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 14:14

Με πλήθος εκδηλώσεων, όπως θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις, παραδοσιακές βραδιές και παραστάσεις για παιδιά εντός και εκτός της πόλης των Χανίων το πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού είναι εξαιρετικά πλούσιο και άκρως ενδιαφέρον.

 

Το ενιαίο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Χανίων παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Χανίων από τον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού - Τουρισμού κ. Βαρβάρα Περράκη και τον Πρόεδρο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ και της Δημοτικής Πινακοθήκης κ. Γιώργο Βαρουδάκη.

 

«Πρώτη φορά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι ενιαίο και προσπαθούμε με πνεύμα συνεργασίας για το οποίο ευχαριστούμε τόσο την Αντιδημαρχία Πολιτισμού όσο και τον Πρόεδρο της ΚΕΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και της Δημοτικής Πινακοθήκης να δώσουμε στο κοινό των Χανίων ποιοτικές εκδηλώσεις από την μία άκρη του Δήμου έως την άλλη» τόνισε σχετικά ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας συμπληρώνοντας ότι ο στόχος της Δημοτικής αρχής για την ψυχαγωγία με την ταυτόχρονη προαγωγή της αισθητικής και πνευματικής καλλιέργειας για όλους επιτυγχάνεται.

 

«Ονειρευτήκαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα πρόγραμμα 32 σελίδων με κοινό χαρακτηριστικό την ποιότητα και την ικανοποίηση των πολλαπλών απαιτήσεων των δημοτών μας, πάντα μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας αλλά και των επιθυμιών μας. Στη δυσκολία της εποχής μας επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε και να προσφέρουμε το ταξίδι στ΄ όνειρο και στο ευ ζην σε όλους τους συμπολίτες μας» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Τουρισμού κ. Βαρβάρα Περράκη.

 

«Σαν γενικότερη έννοια η ανάδειξη του πολιτισμού είναι υπόθεση όλων μας από το πως συμπεριφερόμαστε στο περιβάλλον το οποίο ζούμε φυσικό και δομημένο, στον δημόσιο χώρο, μέχρι και η ανιδιοτελής συμβολή του καθένα για την αξιοκρατική ανάδειξη του καλλιτεχνικού δυναμικού της πόλης που ευδοκιμεί ειδικά στη νέα γενιά» τόνισε ο Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ και της Δημοτικής Πινακοθήκης κ. Γιώργος Βαρουδάκης ενώ κλείνοντας πρόσθεσε ότι ο πολιτισμός είναι φως στη ψυχή και ας προσπαθήσουμε όλοι απ΄ αυτό το καλοκαίρι με πλατιά συμμετοχή για περισσότερο φως.

  

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

εικονα

Αρχεία

  1. img_5398
  2. summer_2016_new-1