Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

9/6/2016, Με πλούσιες δράσεις τα καλοκαιρινά προγράμματα των Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας & του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.

09.06.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 15:54

Για τρίτη συνεχή χρονιά τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Παλαιάς Πόλης του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) συμμετέχουν στην καλοκαιρινή εκστρατεία για την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας 2016 της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ), με θέμα: «Γίνε εξερευνητής του κόσμου»!

Από τις 15 Ιουλίου έως και τα μέσα Σεπτεμβρίου οι συγκεκριμένοι χώροι θα μεταμορφωθούν σε κυψέλες δημιουργικότητας και φιλαναγνωσίας, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς, να συζητήσουν, να επικοινωνήσουν, να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε την Πέμπτη 9/6/2016, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από την Πρόεδρο του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, τα εν λόγω Κέντρα, τα οποία την καλοκαιρινή περίοδο λειτουργούν από τις 08.00 έως και τις 16.00, απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά με καταρτισμένους παιδαγωγούς, συμβάλλοντας στην κοινωνικοποίηση, την ανάπτυξη της δημιουργικής φαντασίας, της αυτονομίας και γενικότερα της ολόπλευρης ανάπτυξης των παιδιών.

Τα Κέντρα μας είναι χώροι μάθησης, δημιουργικότητας και αλληλεπίδρασης ιδεών. Καλούμε όλα τα παιδιά να περάσουν μαζί μας ένα ευχάριστο καλοκαίρι”, επεσήμανε από την πλευρά την η Προϊσταμένη του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Κατερίνα Κουνελάκη, τονίζοντας ότι η παρακολούθηση των προγραμμάτων είναι δωρεάν.

Καλοκαιρινό πρόγραμμα Κέντρου Παιδικής Δημιουργίας Λενταριανών

Καλοκαιρινό πρόγραμμα Κέντρου Παιδικής Δημιουργίας Παχιανών

Καλοκαιρινό πρόγραμμα Κέντρου Παιδικής Δημιουργίας Αγ. Ιωάννη

Καλοκαιρινό πρόγραμμα Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Παλαιάς Πόλης

p1

p2