Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

2/6/2017, Εργασίες καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων σε όλο το εύρος του Δήμου Χανίων

06.06.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 01:06

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται από τα συνεργεία Καθαριότητας του Δήμου Χανίων οι εργασίες καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων σε όλο το εύρος του Δήμου. Οι εργασίες αφορούν αποψιλώσεις και καθαρισμούς πάρκων, δημοτικών οδών, καθαρισμούς προσόψεων δημοτικών κτηρίων, κ.α.

 

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον καθαρισμό της πόλης από την παράνομη αφισοκόλληση σε δέντρα, κολόνες φωτισμού, στα στέγαστρα του αστικού ΚΤΕΛ, καθώς και σε άλλες επιφάνειες, που χρησιμοποιούνται παράνομα.

 

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας, Γεωργία Αποστολάκη – Σαρικάκη, επισημαίνει ότι, σύμφωνα με τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Χανίων, η αυθαίρετη τοποθέτηση, χωρίς την απαραίτητη άδεια, υπαίθριας διαφήμισης επισύρει διοικητικό πρόστιμο, το οποίο διπλασιάζεται σε περίπτωση υποτροπής. “Απευθύνουμε έκκληση προς όλους να σέβονται και να μεριμνούν για την καθαριότητα και την αισθητική της πόλης μας, τοποθετώντας αφίσες αποκλειστικά στα ειδικά ταμπλό του Δήμου, που έχουν καθοριστεί για την προβολή της υπαίθριας διαφήμισης”, καταλήγει στη δήλωσή της η αρμόδια Αντιδήμαρχος.