Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

23/04/2017, Δήλωση του Δημάρχου Χανίων Τ. Βάμβουκα για την διεθνή επιτυχία του μουσικού σχολείου Χανίων

23.04.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 10:04


Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας με δήλωσή του συνεχάρη το μουσικό σχολείο Χανίων για την μεγάλη επιτυχία στον διεθνή διαγωνισμό χορωδιών στην Ασίζη της Ιταλίας.


Συγκεκριμένα ο κος Βάμβουκας ο οποίος παρευρέθηκε στο διαγωνισμό, δήλωσε τη μεγάλη του ικανοποίηση για την επιτυχία του μουσικού σχολείου Χανίων. Συνεχάρη τα παιδιά, την διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρία Παπουτσάκη, την διευθύντρια της χορωδίας κ. Γεωργία Νικολουδάκη, τον υπεύθυνο του παραδοσιακού ορχηστρικού συνόλου κ. Παντελή Λύκο, τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και
κηδεμόνων κ. Γιώργο Παπαδάκη και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη σημαντική διάκριση που αποτελεί τιμή για την πόλη και το νησί μας όπως χαρακτηριστικά τόνισε.


Παράλληλα ο κος Βάμβουκας δήλωσε ότι η επιυχία αυτή αποτελεί σημαντικό κίνητρο για την διεκδίκηση πραγματοποίησης αντίστοιχων μεγάλων εκδηλώσεων στον τόπο μας.

Το μουσικό σχολείο Χανίων απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία μεικτής νεανικής χορωδίας και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία «Folclore».

photo