Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

17/10/2017, Προσφορά θέσεων για φοίτηση σε ιδιωτικές σχολές

17.10.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 07:10

Θέσεις φοίτησης σε ιδιωτικές σχολές ΙΕΚ της πόλης μας για απόκτηση πτυχίου και εξάσκηση επαγγέλματος σε νέους, που προέρχονται από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες εξασφαλίστηκαν από τον Δήμο Χανίων, κατόπιν πρωτοβουλίας του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμΕΑ & Ισότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Χανίων, η οποία είναι αρμόδια για το σχεδιασμό και την εφαρμογή των πολιτικών κοινωνικής προστασίας των συνδημοτών μας.

 

Στο πλαίσιο αυτό προσφέρθηκαν έξι (6) θέσεις φοίτησης για απόκτηση πτυχίου και εξάσκησης επαγγέλματος από:

 

1. Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου, που προσέφεραν δύο θέσεις για σπουδές στην ειδικότητα "Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων, Δημιουργίας και Έκφρασης" και μία θέση Μηχανοσυνθετών Αεροσκαφών.

2.  Τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων "HOTELIER EDUCATION"  δύο θέσεις στην ειδικότητα "Ζαχαροπλαστικής Τέχνης" και "Διοίκησης Ξενοδοχειακών Μονάδων"

3.  Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ  Χανίων  δύο θέσεις στην ειδικότητα "Τεχνίτης Περιποίησης Νυχιών".

 

Οι θέσεις αυτές δόθηκαν σε παιδιά, που αποφοίτησαν το 2016 και το 2017 από το Λύκειο και  επελέγησαν βάσει κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων από το αρχείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων και οι οικογένειες τους είναι ωφελούμενοι του προγράμματος της κάρτας σίτισης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 

Συνάντηση για την προσφορά των συγκεκριμένων θέσεων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20/10/2017, στις 12.00, στο Δημαρχείο Χανίων, παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα,  της αρμόδιας Αντιδημάρχου, Ελ. Αλιφιεράκη, και των εκπροσώπων των Σχολών.

photo