Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

21/12/2018, Υπογράφτηκε σύμβαση έργου «Επισκευές – Συντηρήσεις Βελτιώσεις Πεζοδρομίων Προσβάσεων ΑΜΕΑ εντός Δ.Ε. Χανίων»

21.12.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 02:12

Τ. Βάμβουκας: Διευκολύνουμε τους συνδημότες μας ΑΜΕΑ να έχουν μεγαλύτερη και ποιοτικότερη προσβασιμότητα σε κεντρικά σημεία της πόλης μας

p1


Υπεγράφη την Παρασκευή (21/12) από τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα και την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, η σύμβαση του έργου «Επισκευές – Συντηρήσεις Βελτιώσεις Πεζοδρομίων Προσβάσεων ΑΜΕΑ εντός Δ.Ε. Χανίων», προϋπολογισμού μελέτης 74.000 ευρώ. Κατά την υπογραφή της σύμβασης στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Ξανθουδάκης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, προστασίας ΑΜΕΑ και Ισότητας Ελευθερία Αλιφιεράκη.

Οι συγκεκριμένες επεμβάσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιανουαρίου 2019, σε πολλά κεντρικά σημεία του Δήμου μας, με στόχο την ομαλότερη πρόσβαση των ΑΜΕΑ.

“Με τις επεμβάσεις αυτές διευκολύνουμε τους συνδημότες μας ΑΜΕΑ να έχουν μεγαλύτερη και ποιοτικότερη προσβασιμότητα σε κεντρικά σημεία της πόλης μας, εκεί όπου μέχρι σήμερα αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την μετακίνησή τους”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.