Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

11/6/2018, Διευκρινιστική δήλωση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, για την ανάπλαση στη Ν. Χώρα

11.06.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 03:06

Στην ακόλουθη διευκρινιστική δήλωση προέβη σήμερα, Δευτέρα 11/6/2018, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, αναφορικά με τις εργασίες ανάπλασης, που εκτελούνται στο παραλιακό μέτωπο στην περιοχή της Νέας Χώρας:

 

“Τις επόμενες ημέρες θα σταματήσουν οι παρεμβάσεις, που αφορούν την ανάπλαση αποκλειστικά των κάθετων οδών του παραλιακού μετώπου στη Νέα Χώρα, προκειμένου να μην προκληθεί περαιτέρω όχληση στους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες της περιοχής. Οι εν λόγω εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά από το φθινόπωρο.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, έπειτα και από τη σχετική παράταση, που εκτιμώ ότι θα δοθεί από το Δημοτικό μας Συμβούλιο, θα τοποθετηθεί ο αστικός εξοπλισμός στο παραλιακό μέτωπο, όπως φώτα, παγκάκια, κ.α., ενώ στην παρούσα φάση δεν προκύπτει ζήτημα πρόσβασης στην παραλία. Όπως έχει δε συμφωνηθεί με τον ανάδοχο του έργου τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι πλακοστρώσεις και θα καλυφθούν οι μεγάλες επιφάνειες.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, μια μεγάλη παρέμβαση, που εκτελείται σε μια περιοχή, που την είχε ανάγκη, γι΄ αυτό και θα πρέπει να αναγνωριστεί από όλους το μεγάλο όφελος, που προκύπτει από το συγκεκριμένο έργο διαχρονικά, σε αντίθεση με τη μικρή όχληση, που προκαλείται προσωρινά”.