Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

23/5/2018, Δήλωση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα

23.05.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 09:05

Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, προέβη σήμερα, Τετάρτη 23/5/2018, στην ακόλουθη δήλωση:

“Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών έγινε πολύς θόρυβος με δηλώσεις κομμάτων και παρατάξεων, με αφορμή την αποχώρηση των δύο Αντιδημάρχων καθώς και για το θέμα των αναψυκτηρίων, που αποτελεί και την αιτιολογία για την αποχώρηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών.

Οφείλω να συστήσω σε όλους, να μη καταλήγουν βιαστικά σε συμπεράσματα, χωρίς να έχουν σαφή και πλήρη γνώση όλων των δεδομένων. Αυτό, άλλωστε, έχω πράξει και ο ίδιος, καθώς μέχρι να έχω στη διάθεσή μου όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως τα έχω ζητήσει αναλυτικά από τις Υπηρεσίες, δεν πρόκειται να προβώ σε δηλώσεις και ενέργειες. Άλλωστε, για ορισμένους τουλάχιστον από εμάς είναι σαφές ότι η ορθή διοικητική πρακτική δεν υπηρετείται από τη δημιουργία εντυπώσεων, αλλά από την παραγωγή αποτελεσμάτων.

Επομένως, οι δημόσιες ανακοινώσεις και τοποθετήσεις όσων αγνοούν πλήρως τα πραγματικά γεγονότα, “τσουβαλιάζουν” μαζί όλους τους δημοτικούς συμβούλους, στρέφονται κατά της δικαιοσύνης, αγνοούν τις δηλώσεις και τις ενέργειες της δημοτικής αρχής σε αυτό το θέμα, δεν αποτελούν καλό σημάδι για τον δημόσιο βίο του δήμου μας.

Για όσους δε βιάστηκαν να εκφράσουν τη λύπη και ανησυχία τους για την πορεία της δημοτικής αρχής, τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε απαρέγκλιτα το δύσκολο και σημαντικό έργο μας ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες”.

p1