Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

18/6/2018, Επιστολή Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα προς τον Διοικητή της Τροχαίας Χανίων Ιωάννη Βλαχάκη, για τα “Μέτρα πρόσθετης αστυνόμευσης που αποδίδουν στην εύρυθμη οδική κυκλοφορία”

18.06.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 12:06

Με αφορμή τα μέτρα πρόσθετης αστυνόμευσης που έχουν ληφθεί το τελευταίο διάστημα στην πόλη των Χανίων και φέρνουν θετικά αποτελέσματα στην εύρυθμη οδική κυκλοφορία, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας έστειλε επιστολή στον Διοικητή της Τροχαίας Χανίων Ιωάννη Βλαχάκη με την οποία εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός αυτό. Παράλληλα, ο κ. Βάμβουκας τονίζει στον κ. Βλαχάκη ότιενθαρρύνουμε να συνεχίσετε την προσπάθειά σας, προς αυτή την κατεύθυνση και να συμπεριλάβετε κι άλλα σημεία εντός κέντρου”. 

p1

Αναλυτικά η επιστολή του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα, προς τον Διοικητή της Τροχαίας Χανίων Ιωάννη Βλαχάκη:

Κύριε Διοικητά, 

Επειδή τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε ότι τα μέτρα πρόσθετης αστυνόμευσης και επιτήρησης για την εύρυθμη οδική κυκλοφορία και κυρίως για το παράνομο παρκάρισμα, αποδίδουν “καρπούς” στην αποσυμφόρηση των κεντρικών αρτηριών της πόλης μας, θα θέλαμε να σάς ενθαρρύνουμε να συνεχίσετε την προσπάθειά σας, προς αυτή την κατεύθυνση και να συμπεριλάβετε κι άλλα σημεία εντός κέντρου. Επίσης, σας προτρέπουμε να εστιάσετε στις παράνομες σταθμεύσεις, τόσο επί πεζοδρομίων, όσο και στις ράμπες που προορίζονται για άτομα με κινητικά προβλήματα .

Η προσπάθεια σας αυτή που γίνεται με στόχο τη διευκόλυνση των συμπολιτών μας, ειδικά σε μια περίοδο μεγάλης τουριστικής κίνησης, αξίζει τα εύσημα και σάς παροτρύνουμε να τη συνεχίσετε.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Χανίων,
Τάσος Βάμβουκας