Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

28/6/2018, Δήμαρχος Χανίων, Τ. Βάμβουκας: “Η επιτυχία της δημοτικής μας αρχής στο ζήτημα με τις καντίνες είναι απόλυτη και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα”

28.06.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 01:06

Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, προέβη σήμερα, Πέμπτη 28/6/2018, στην ακόλουθη δήλωση:

Από τη στιγμή, που ανέλαβα το θέμα σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι καντίνες, που λειτουργούσαν παρατύπως, σφραγίστηκαν και έπαυσε η λειτουργία τους.

Επίσης, με τις Αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου και τη συμβολή του αρμοδίου Αντιδημάρχου Οικονομικών και της Οικονομικής μας Υπηρεσίας προχωρήσαμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και εντός δέκα ημερών διεξήχθη χθες ο διαγωνισμός, ο οποίος και απέδωσε.

Εκτιμάμε ότι από αύριο νομίμως οι δικαιούχοι, αφού έχουν πρώτα καταβάλλει ό,τι προβλέπεται, θα εγκατασταθούν και οι καντίνες θα λειτουργούν κανονικά.

Επιτύχαμε άρα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το τοπίο να ξεκαθαρίσει, αποκαθιστώντας τη νομιμότητα σε ένα θέμα, για το οποίο δεν ήταν δυνατόν να δεχτούμε να μην ισχύει η νομιμότητα, καθώς αφορά στην περιουσία του Δήμου. Επίσης ο Δήμος δεν χάνει έσοδα, αφού καταβάλλεται το νόμιμο τίμημα, ενώ παράλληλα οι καντίνες λειτουργούν κανονικά και εξυπηρετείται ο κόσμος.

Η επιτυχία της δημοτικής μας αρχής στο συγκεκριμένο ζήτημα θεωρώ ότι είναι απόλυτη και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα, προβάλλοντας οποιοδήποτε πρόσχημα”.

p1