Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2018

1/6/2018, Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η ετήσια συνάντηση στελεχών της Ευρωπαικής Επιτροπής στην πόλη των Χανίων με συνδιοργανωτή τον Δήμο Χανίων

01.06.2018 | Ώρα δημοσίευσης: 04:06

Σήμερα, Παρασκευή 1 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η ετήσια συνάντηση στελεχών της Ε.Ε. για την ευρωπαϊκή πολιτική συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κέντρο Πολλαπλών Δραστηριοτήτων Μίκης Θεοδωράκης στον Ενετικό λιμένα των Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν 180 υψηλόβαθμα στελέχη από τα κράτη μέλη της Ε.Ε. συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα της ευρωπαϊκής πολιτικής συνοχής. Κατά την διάρκεια του τριημέρου έγιναν πολλές παρουσιάσεις και διαβουλεύσεις μεταξύ των συμμετεχόντων από τα οποία προέκυψαν χρήσιμα αποτελέσματα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων ο οποίος υπό την επίβλεψη του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Φραγκάκη πραγματοποίησε ξεναγήσεις στα στελέχη – συμμετέχοντες στην συνάντηση στα έργα της παλιάς πόλης που έχουν πραγματοποιηθεί με κοινοτικά κονδύλια.

Στο τέλος της ξενάγησης, στο Κέντρο Πολλαπλών Δραστηριοτήτων Μίκης Θεοδωράκης, o Δήμαρχος Χανίων κ. Αναστάσιος Βάβουκας με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ. Ελπίδα Τσιτσιρίδη χαιρέτησε τους συμμετέχοντες και ακολούθησε εκδήλωση – αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη η οποία περιλάμβανε ένα μικρό κινηματογραφικό αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη το οποίο είχε επιμεληθεί ο κ.Ματθαίος Φρατζεσκάκης, μια αναφορά στο έργο του από την φιλόλογο και πρώην αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Χανίων κ. Βαρβάρα Περράκη και η εκδήλωση έκλεισε με τους Passpartou και τον κ. Γιάννη Γιαννακάκη οι οποίοι ερμήνευσαν καταπληκτικά τραγούδια του συνθέτη.

eikona

Αρχεία

  1. img_20180601_132444
  2. img_20180529_120739_1