Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2019

4/5/2019, “Πλημμύρισε” από μελωδίες Κλασικής μουσικής και Όπερας η αναπλασμένη πλατεία Μητροπόλεως – Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το μουσικό γκαλά που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων

04.05.2019 | Ώρα δημοσίευσης: 10:05

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (4/5) το βράδυ, στην αναπλασμένη πλατεία Μητροπόλεως (Πατριάρχου Αθηναγόρα), ο Δήμος Χανίων υποδέχτηκε την άνοιξη με ένα μοναδικό μουσικό γκαλά.

p1

Στο μουσικό αυτό γκαλά συμμετείχαν η διεθνούς φήμης σοπράνο, Μυρσίνη Μαργαρίτη και ο βαρύτονος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Χάρης Ανδριανός, ενώ στο πιάνο ήταν η διακεκριμένη μαέστρος, Ζωή Ζενιώδη. Οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες πρόσφεραν στο πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε την πλατεία Μητροπόλεως αλλά και σημεία της αναπλασμένης οδού Χάληδων, μοναδικές μελωδίες κλασικής μουσικής και όπερας.

p2

Την σπουδαία αυτή εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας που μιλώντας στο κοινό που έδωσε το “παρών” στην πλατεία Μητροπόλεως, ανέφερε ανάμεσα στα άλλα:

Τρόπον τινά εγκαινιάζουμε αυτή την όμορφη πλατεία Μητροπόλεως, η ανάπλαση της οποίας ολοκληρώνεται. Έγινε πραγματικότητα η ιδέα μας να απολαύσουμε αυτούς τους σπουδαίους καλλιτέχνες σε αυτή την πανέμορφη πλατεία. Ευκαιρία να δούμε την πόλη μας που αλλάζει, με έναν διαφορετικό και ταυτόχρονα, ποιοτικό τρόπο”.

Σημειώνεται τέλος ότι, στην εκδήλωση συμμετείχαν με μία εμφάνιση - έκπληξη οι μικροί χορευτές του Λαογραφικού Ομίλου Χανίων του Γιάννη Αγιασμενάκη.