Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2020

07-09-2020 ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 8-09-2020

07.09.2020 | Ώρα δημοσίευσης: 01:09

 Έκτακτη συνεδρίαση  της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  θα διεξαχθεί διά περιφοράς  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της ΠΝΠ ΦΕΚ 55Α’/11-03-2020 την 08η  Σεπτεμβρίου 2020   ημέρα Τρίτη   και από ώρα 09:00 π.μ.έως 11:00π.μ , για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87) όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ Α' 133) και τροποποιήθηκε με την παρ. 3 του άρθρου 2 του Ν. 4623/2019 (ΦΕΚ Α’ 134).

 

 

 

 

Παρακαλούμε τα μέλη μεταξύ των ανωτέρω αναφερόμενων ωρών να μας στείλετε απαντητικά e-mail αναφέροντας την ψήφο σας ανά θέμα.

 

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

 

 

 

1. ΑΙΤΗΜΑ  ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ -ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Α. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε ,

 

2. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ -ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΑΛΑΤΑ  -ΜΑΚΡΥ ΤΟΙΧΟ Δ.Ε ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ

 

3. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΤΙΤΟΥ

 

Η Επιτροπή θα πρέπει να συνεδριάσει εκτάκτως για τη λήψη απόφασης:

 

(α) για το αίτημα μετατροπής  υποχρέωσης παραχώρησης τμήματος γηπέδου σε υποχρέωση καταβολής χρηματικού ποσού της νέας τουριστικής -ξενοδοχειακής μονάδας Α. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε, επειδή  με το νέο χωροταξικό νομοσχέδιο που βρίσκεται σε διαδικασία διαβούλευσης αναμένεται να τροποποιηθούν οι όροι δόμησης των εκτός σχεδίου ακινήτων και ως εκ τούτου η συγκεκριμένη επένδυση να μην έχει τη δυνατότητα να ολοκληρωθεί παρά του ότι έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα για μελέτες και η οικοδομική άδεια εκκρεμεί στην ΥΔΟΜ ήδη από τις αρχές του έτους. Για το λόγο αυτό η αίτηση της εταιρείας αξιολογείται ως κατεπείγουσα.

 

 

(β) για την Απαγόρευση -Ρύθμιση  κυκλοφορίας στην περιοχή Γαλατά- Μακρύ τοίχο ΔΕ Νέας Κυδωνίας  επειδή  το έργο ξεκινά άμεσα και πρέπει να ληφθούν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα .

 

(γ)για  την   Απαγόρευση – Ρύθμισης κυκλοφορίας στην οδό Αγίου Μάρκου και την πλατεία Αγίου Τίτου επειδή  το έργο ξεκινά άμεσα και πρέπει να ληφθούν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα .

 

 

                                                                                    Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

                                                                                                 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΖΙΡΑΚΗΣ

                                                                                               ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ