Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

09/06/2021, Σημαντικές παρεμβάσεις στη Δ.Ε. Ελευθερίου Βενιζέλου από τα συνεργεία του Δήμου Χανίων, για τη βελτίωση της καθημερινότητας

09.06.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 01:06

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτό το διάστημα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων οι εργασίες ανακαίνισης των Γραφείων της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Βενιζέλου. Οι εργασίες, που πραγματοποιούνται τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του κτιρίου, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων βαψίματα, μόνωση, επισκευές κουφωμάτων, κ.α.

Στο μεταξύ, σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται στη συγκεκριμένη Δημοτική Ενότητα ασφαλτοστρώσεις και διαγραμμίσεις σε κεντρικές οδούς, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που προωθούνται στο οδικό δίκτυο από πλευράς του ΑΔΜΗΕ, έπειτα από αίτημα του Δήμου Χανίων για αντισταθμιστικά έργα από πλευράς της εταιρίας.

Παράλληλα, τοποθετήθηκε προστατευτικό τοιχίο στην περιοχή Βαντέ, καθώς και τσιμεντόστρωση, αντιμετωπίζοντας ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων, που αφορούσε στην ασφαλή διέλευση από το σημείο, ενώ σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται και η μελέτη για την ανάπλαση της περιοχής της Αγ. Βαρβάρας.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος για τη Δ.Ε. Ελ. Βενιζέλου, Στέλιος Μιχαηλάκης, επισημαίνει ότι από την έναρξη της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής προωθούνται παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία του Δήμου, πέραν του κεντρικού ιστού. “Αναφορικά με τη Δ.Ε. Ελευθερίου Βενιζέλου ολοκληρώνουμε αυτό το διάστημα παρεμβάσεις, που έχουν τη δική τους σημασία για την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Από τα πιο μικρά ζητήματα έως τα πιο μεγάλα, είναι σημαντικό για εμάς να εργαζόμαστε καθημερινά για να βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής των συμπολιτών μας”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαηλάκης.

p1

p1

p2

p3

p4

p4