Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Νέοι φωτεινοί σηματοδότες από τα συνεργεία του Δήμου Χανίων στη συμβολή των οδών Αγ.Μαρίνας-Σ.Βενιζέλου στο Κόκκινο Μετόχι

28.06.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 02:06

Στην τοποθέτηση νέων φωτεινών σηματοδοτών στη διασταύρωση των οδών Αγίας Μαρίνας και Σοφοκλή Βενιζέλου στην περιοχή Κόκκινο Μετόχι της Δ.Ε. Ελ.Βενιζέλου, προχώρησαν το προηγούμενο διάστημα τα συνεργεία του τμήματος Ηλεκτρομηχ/κων Έργων και Κυκλοφορίας του Δήμου Χανίων.

Στο σημείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου και Πρόεδρο της “ΚΥΔΩΝ ΑΕ”, Μιχάλη Καλογριδάκη, όπου επιθεώρησαν την πρόοδο των εργασιών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σημανδηράκης ανέφερε: “Πρόκειται για ένα έργο που αποζητούσε επί χρόνια η τοπική κοινωνία, λόγω και των πολλών ατυχημάτων που έχουν σημειωθεί κατά καιρούς στο συγκεκριμένο σημείο. Σαφέστατα, με τις τελευταίες παρεμβάσεις που έχουν γίνει, μετά και την ασφαλτόστρωση που πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με τον ΑΔΜΗΕ σε όλη την Αγ.Μαρίνας, αλλά και τις παρεμβάσεις προσβασιμότητας στην ευρύτερη περιοχή, οι πολίτες μπορούν να νιώθουν πλέον ασφαλείς, σε αισθητικά και λειτουργικά αναβαθμισμένες γειτονιές”.

Η συνολική μελέτη, τοποθέτηση και λειτουργία των σηματοδοτών, γίνεται με αυτεπιστασία από το προσωπικό του αρμόδιου Τμήματος Ηλεκτρομηχ/κων Έργων και Κυκλοφορίας, της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων.

p1

p2

p3

Αρχεία

  1. fanaria_agiasmarinas_(1)