Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη, και Αντιδημάρχου Παιδείας, Α. Βαρδάκη, προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων 2022

02.06.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 08:06

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων 2022 στις 02/06/2021, απευθυνόμενος σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες, αναφέρει:

«Κάθε χρόνο τέτοια εποχή νιώθω την ανάγκη να πω σε όλους τους μαθητές, που μπαίνουν στη διαδικασία των πανελλήνιων εξετάσεων το εξής: Οι πανελλήνιες είναι μια από τις πρώτες δοκιμασίες, που θα κληθείτε να διαχειριστείτε στην πορεία προς την ενηλικίωση, αλλά και την ωριμότητα. Μια δοκιμασία, που εύχομαι να πετύχετε όλοι. Κάποιοι θα κοπιάσουν και θα πετύχουν. Θα υπάρξουν και κάποιοι από εσάς, που θα μείνουν εκτός, δεν πρέπει όμως να απογοητευτούν. Θα επαναεστιάσετε, θα ξαναπροσπαθήσετε και τελικά, θα δικαιωθείτε και αυτό θα είναι μια μικρή πρόβα της μεγάλης πορείας της ζωής, που βρίσκεται μπροστά σας. Ένα είναι σίγουρο∙ η ζωή μόλις ξεκινάει για εσάς.

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους».

1

Με τη σειρά του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης Ιωάννης Βαρδάκης, στο μήνυμά του επισημαίνει:

«Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν την κορύφωση των προσπαθειών σας για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η ζωή σας, ωστόσο, δεν βασίζεται στην  επιτυχία ή την αποτυχία σ΄ ένα διαγωνισμό. Βασικός στόχος σας θα πρέπει να είναι  να γίνετε χρήσιμοι πολίτες και ευτυχισμένοι άνθρωποι. Με συνοδοιπόρους τους καθηγητές και τους γονείς σας, έχετε λάβει όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές σας  να συμμετέχετε στη συγκεκριμένη εκπαιδευτική διαδικασία.

Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και δύναμη στον αγώνα, που ξεκινάτε, καθώς και στις οικογένειές σας υγεία και υπομονή, για να σας στηρίζουν στις επιλογές σας».

2