Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

«Χριστούγεννα στα Χανιά» με δώρα ξεχωριστά: Μια μεγάλη γιορτή Χαράς και Αγάπης για τα Γυμνάσια του Δήμου Χανίων

20.12.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 01:12

Με πάνω από 500 μαθητές Γυμνασίου γέμισε το Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στη «Γιορτή Χαράς κι Αγάπης» που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ σε συνεργασία με το Γραφείο Αθλητισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αντώνης Βαρδάκης, όπου παρέα με πλήθος κόσμου παρακολούθησε τους μαθητές των σχολείων που χόρεψαν με κέφι και ενθουσιασμό χορούς και χορευτικά της επιλογής τους δημιουργώντας ένα μοναδικό ποτ-πουρί χορών, που ανέδειξε την ομορφιά της πολυμορφίας και της διαφορετικότητας.

Ο κ. Βαρδάκης καλωσορίζοντας τους μαθητές αναφέρθηκε στην μεγάλη ανταπόκριση των σχολείων και τη διάθεση των μαθητών να διασκεδάσουν μέσω του χορού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμος Χανίων χάρισε σε κάθε σχολείο έναν σάκο άθλησης για την εκμάθηση τένις, στίβου, ενόργανης, Pilates, Baseball, Badminton και άλλων αθλημάτων.

Οι σάκοι άθλησης θα ανταλλάσσονται μεταξύ των Γυμνασίων, μέσα από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ώστε όλα τα παιδιά των Γυμνασίων του Δήμου Χανίων να έχουν πρόσβαση σε μοναδικό εξοπλισμό. 

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μαθητές από το 1o Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου, το 2o Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου, το 1o Πειραματικό Γυμνάσιο Χανίων, το 2o Γυμνάσιο Χανίων, το 4o Γυμνάσιο Χανίων, το Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας, το Γυμνάσιο Σούδας, το Γυμνάσιο Κουνουπιδιανών, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο αλλά και το 2o Γυμνάσιο Κισάμου, σε μια φιλική συμμετοχή.