Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Βραβεύτηκαν από τον Δήμο Χανίων περισσότεροι από 120 αθλητές και αθλήτριες- Π. Σημανδηράκης: «Περηφάνεια και τιμή για τα Χανιά οι διακρίσεις τους»

05.09.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 15:01

Σε μία ακόμα τιμητική τελετή για τις αθλήτριες και τους αθλητές των Χανίων, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα πέτυχαν κορυφαίες διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα προχώρησε ο Δήμος Χανίων.

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων που είχαν το τελευταίο διάστημα οι νεαροί και νεαρές σε κορυφαίες διοργανώσεις, βρέθηκαν στο Δημαρχείο Χανίων με τον Δήμαρχο, Παναγιώτη Σημανδηράκη να τους υποδέχεται και να τους συγχαίρει για τις σπουδαίες διακρίσεις τους.

Μαζί με τους Αντιδημάρχους, Αθλητισμού Στέλιο Μιχαηλάκη, Παιδείας, Αντώνη Βαρδάκη, Οικονομικών, Τάσο Αλόγλου και Τεχνικών Υπηρεσίων, Μιχάλη Καλογριδάκη αλλά και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χανίων και επί χρόνια ομοσπονδιακό προπονητή στην υδατοσφαίριση Νίκο Βλαζάκη, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και έπαινοι στους αθλητές και τις αθλήτριες.  

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης εξέφρασε για ακόμη μία φορά τον ενθουσιασμό και την ευγνωμοσύνη εκ μέρους των πολιτών για την προσπάθεια που γίνεται στην αθλητική οικογένεια, η οποία ανεβάζει τα Χανιά ψηλά στο βάθρο των επιτυχιών. Μάλιστα ο κ. Σημανδηράκης τόνισε ότι γίνεται σκληρή προσπάθεια για την αναβάθμιση και την επαρκή βελτίωση του δικτύου αθλητικών υποδομών που διαχειρίζεται ο Δήμος, ενώ υπάρχει ισχυρή πίεση και προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την ανάγκη αναβάθμισης στις επιπλέον εγκαταστάσεις.

Οι περισσότεροι από τους 120 αθλητές και αθλήτριες που βραβεύτηκαν από τον Δήμο Χανίων διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στα παρακάτω αθλήματα: ποδηλασία, στίβο, κολύμβηση, ziou zitsou, kick-boxing, κολύμβησης special Olympics, καγιάκ special Olympics, υδατοσφαίρισης, τεχνικής κολύμβησης και κανόε καγιάκ και sup.

Δείτε τους αθλητές και τις αθλήτριες εδώ