Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Ξεκινά η διανομή ειδών παντοπωλείου σε δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ / FEAD: Από την Τρίτη έως την Πέμπτη, στις αποθήκες του Δήμου Χανίων στη Ρεγγίνα

29.05.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 11:28

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή ΤΕΒΑ / FEAD» θα πραγματοποιηθεί η 22η διανομή ειδών παντοπωλείου και ειδών ατομικής και οικιακής υγιεινής (φέτα, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, γάλα, σαμπουάν, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, χαρτί υγείας, υγρό πιάτων, διάλυμα παχύρευστου-χλωρίνη 2lt).

Δικαιούχοι είναι μόνο οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, όπως έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με την εφαρμογή του ΚΕΑ.

Η διανομή στους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί για 3 ημέρες τμηματικά από τον χώρο της αποθήκης του Δήμου Χανίων στη ΡΕΓΓΙΝΑ (Κύπρου 8) από την Τρίτη 30 Μαΐου 2023 έως και την Πέμπτη 1 Ιουνίου, από τις 08:30 έως τις 12:30.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες (ημερομηνία, ώρα), που θα τους αποσταλούν με sms, καθώς επίσης και να προσκομίσουν οπωσδήποτε το ΑΜΚΑ τους.

Λόγω του μεγάλου όγκου των προϊόντων διανομής, οι δικαιούχοι θα πρέπει να φροντίσουν για τη μεταφορά τους, κρατώντας κατάλληλη αποσκευή (τσάντα, καροτσάκι, καλάθι κ.α.).