Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Δράσεις Πρόληψης ασθενειών και Προαγωγής Υγείας σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στον Δήμο Χανίων

31.10.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 14:40

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Κλινική Κοινωνικής και Οικογενειακής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και με τη στήριξη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, υλοποιούν δράσεις για την πρόληψη ασθενειών και προαγωγής Υγείας σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ, στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων του προγράμματος «Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης – Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019».

Ανάλογες δράσεις υλοποιούνται και για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ, ωφελούμενους των λοιπών φορέων της Σύμπραξης με τη στήριξη και των άλλων Δήμων της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι δράσεις για την Πρόληψη ασθενειών και Προαγωγή της Υγείας στους ωφελούμενους, που αφορούν το Δήμο Χανίων θα υλοποιηθούν την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, στις 10:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χανίων.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και να ενημερώνονται, για περισσότερες πληροφορίες:

Κλινική Κοινωνικής & Οικογενειακής Ιατρικής, Ιατρική Σχολή Παν/μιο Κρήτης

Τηλ.: 2810394594,394613-21

e-mail:andkarelis@gmail.com, irinivasilaki@hotmail.com, knefelaki@gmail.com