Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Εκτεταμένες φυτεύσεις 70 νέων φυτών από τον Δήμο Χανίων στην περιοχή της Νέας Χώρας

25.01.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 14:23

 Εργασίες κλαδέματος στην Ακτή Κανάρη: Την Πέμπτη 26/01/2023

Εκτεταμένες εργασίες καλλωπισμού του δημόσιου χώρου και νέες φυτεύσεις πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο, με μέριμνα από το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου, της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Χανίων.

Αναλυτικότερα, από σήμερα (25/01/2023) ξεκίνησαν νέες φυτεύσεις στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Χώρας και συγκεκριμένα στο Πάρκο «Πολ. Πολυχρονίδη» (Πευκάκια) καθώς και στις οδούς: Ακτή Κανάρη, Ακτή Παπανικολή, Μελετίου Μεταξάκη, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Πατριάρχου Γερασίμου, Πατριάρχου Αθανασίου, Ανθίμου Λελεδάκη, Πειραιώς, Ντουνόπαπα, Μονής Γωνιάς και Σελίνου.

Πρόκειται για μία συνολική επιχείρηση φύτευσης περίπου 70 φυτικών ειδών, που περιλαμβάνουν τα παρακάτω: Μουριές, Ιβίσκος Σινικός, Ελιά, Πικροδάφνη, Μελία, Λιγούστρο, Μετροσίδερο, Γιακαράντα, Καλιστήμονας, Βραχυχίτωνας, Κερλετόρια, Φωτίνια, Πιτόσπορο.

Παράλληλα ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κλαδέματος στην οδό Ακτή Κανάρη.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από νωρίς το πρωί έως και την ολοκλήρωσή τους. Για λόγους ασφαλείας ενδέχεται να γίνεται τμηματικά παρεμπόδιση ή και εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ζητείται η κατανόηση των πολιτών οι οποίοι παρακαλούνται:

  • Να μη σταθμεύσουν τα οχήματα τους στην οδό Ακτή Κανάρη, στον χώρο όπου θα πραγματοποιούνται οι εργασίες.
  • Να μην προσεγγίζουν το χώρο των εργασιών κλαδέματος
  • Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους.