Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Σε κλίμα συγκίνησης η ορκωμοσία μονίμων υπαλλήλων στον Δήμο Χανίων για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

04.05.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 13:48

Η ορκωμοσία δεκαοχτώ (18) εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», που εντάσσονται πλέον στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου Χανίων, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 4/5/2023, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Η ορκωμοσία έγινε από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ., Ευτύχη Δαμιανάκη, τον Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Γιώργου Φραγκιαδάκη, της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ελένης Ζερβουδάκη, της Δημοτικής Συμβούλου, Νάνσυς Αγγελάκη, καθώς και της Προέδρου Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χανίων, Ηλέκτρας Πατσουράκη, μελών του Συλλόγου και πολιτών.

Ο Δήμαρχος Χανίων, αφού καλωσόρισε κι επίσημα το μόνιμο πλέον προσωπικό, ευχήθηκε καλή και παραγωγική νέα θητεία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αείμνηστο τέως Υπουργό & τ. Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στην αρχική σύσταση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», όπως είπε χαρακτηριστικά. Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Σημανδηράκης επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερη μέρα, καθώς λαμβάνει τέλος η αγωνία πολλών χρόνων για τις συγκεκριμένες εργαζόμενες, έπειτα από την τοποθέτησή τους σε οργανικές θέσεις του Δήμου. «Το Προσωπικό του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε όλο τον εργασιακό του βίο προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του για διάστημα μεγαλύτερο των δεκαπέντε χρόνων, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά ηλικιωμένους, άτομα με ειδικές ανάγκες και άλλες ευάλωτες ομάδες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Χανίων.

Την ικανοποίησή του για τη θετική έκβαση του πολυετούς αγώνα των εργαζομένων εξέφρασε από την πλευρά του και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Χανίων, Ευτύχης Δαμιανάκης,  ενώ τόσο ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου όσο και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής εξέφρασαν προς τις εργαζόμενες την ευχή να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να επιτελούν το σπουδαίο τους έργο.

Τέλος, μετά την ορκωμοσία των νέων εργαζομένων, σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χανίων προσφέρθηκαν συμβολικά στις εργαζόμενες κόκκινα τριαντάφυλλα, ενώ άπαντες αντάλλαξαν ευχές για καλή συνεργασία.