main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

22/01/2018, Σε κλίμα συγκίνησης η τιμητική εκδήλωση για τον Χρήστο (Τάκη) Χουλιόπουλο από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ

 

Σε κλίμα συγκίνησης, παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Κ.Α.Μ.) η εκδήλωση, που διοργάνωσαν προς τιμή του Χρήστου (Τάκη) Χουλιόπουλου ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ.

 

Ο Δήμος μας διοργανώνει την αποψινή σεμνή τελετή ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της πολύπλευρης και πολύτιμης προσφοράς του εκλεκτού συμπολίτη μας, Τάκη Χουλιόπουλου, στην κοινωνία των Χανίων”, τόνισε κατά την τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, αναφέροντας ενδεικτικά τους τομείς από τους οποίους προσέφερε τις υπηρεσίες του ο τιμώμενος.

 

Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας με την υπ΄ αριθμ. 21/2018 ομόφωνη Απόφαση, που λάβαμε στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, να αποδώσουμε τις οφειλόμενες τιμές σε έναν άνθρωπο, που συνεχίζει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον τόπο μας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι τυγχάνει πανελλήνιας αναγνώρισης και ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, κ. Διαθεσόπουλος, προτείνει μάλιστα να φέρει το όνομά του το Κολυμβητήριο των Χανίων”, πρόσθεσε ο κ. Βάμβουκας, παραθέτοντας γεγονότα, που τον συνδέουν προσωπικά με τον Τάκη Χουλιόπουλο.

 

Οι προσωπικότητες αυτές με μακρά και σημαντική κοινωνική προσφορά, όπως ο τιμώμενος, αποτελούν σημεία αναφοράς, λαμπρά παραδείγματα για όλους μας και κυρίως για τη νέα γενιά. Εξ άλλου οι σπόροι, που έχουν σπείρει άνθρωποι σαν αυτόν, όπως ο Αντώνης Πλυμάκης, ο Αντώνης Γαμπάς, ο Τάσος Τσόντος και πολλοί άλλοι, έχουν ριζώσει στις νεότερες γενιές και απόδειξη αποτελεί η μεγάλη ανάπτυξη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων”, κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Χανίων, ευχαριστώντας τον κ. Χουλιόπουλο “για όλα όσα έχει προσφέρει στον τόπο μας όλα αυτά τα χρόνια”.

 

Στο έργο και την προσφορά του Τάκη Χουλιόπουλου αναφέρθηκαν ο Διοικητής του Ναυστάθμου Κρήτης, Αρχιπλοίαρχος, Χαράλαμπος Ζησιμόπουλος, Π.Ν., ο Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης, Μανώλης Πετράκης, η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Πράπα – Μυλωνάκη, ο Αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Χανίων, Σήφης Κουρνιδάκης, ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων, Σταύρος Μπαδογιάννης, εκ μέρους των παλαιών αθλητών και προπονητών, ο Νίκος Βλαζάκης.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απέστειλαν ο πρώην Δήμαρχος Χανίων και πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Κυριάκος Βιρβιδάκης, και ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Ν. Καλογερής, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας-Αναρρίχησης, κ. Γεωργούλης, ο πρώην Δήμαρχος Χανίων, Γ. Τζανακάκης, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι αρχών και φορέων της πόλης μας, κ.α.. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τον Γιάννη Γιαννακάκη στο πιάνο και τον Γιώργο Φραντζεσκάκη στο τραγούδι.

 

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

Photo

logo imageσυμβαίνει

Δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων: Στις 25/10/2019
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ: Έως τις 20/11/2019
«Η ψυχική υγεία στην εφηβεία»: Στις 24/10/2019 στην Παιδική - Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου
Ενημερωτική Ημερίδα - Υποδομή Γεωχωρικών Πληροφοριών Δήμου Χανίων: Στις 23/10 στο ΤΕΕ - ΤΔΚ
Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Χανίων: Στις 21/10/2019
Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος: Από τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων
Προγράμματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων για γονείς & παιδιά σε συνεργασία με τις Τοπικές Μονάδες Υγείας Χανίων (ΤΟΜΥ)
Ανοιχτό για το κοινό το Φρούριο “Κουλές” της Απτέρας κάθε Κυριακή για τον μήνα Οκτώβριο
Έναρξη ομαδικών προγραμμάτων άθλησης & λειτουργία γυμναστηρίων: Από τον Δήμο Χανίων
Εγγραφές στην Παιδική Χορωδία του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων
Πλούσιες οι δράσεις για τα ΚΑΠΗ & τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας: Από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
Δράσεις αγωγής υγείας και ευαισθητοποίησης από την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: Νέα προγράμματα για γονείς & παιδιά
«Στη βιβλιοθήκη κάθε μήνα… έχουμε θέμα»