main contentΜεταβείτε στο κύριο περιεχόμενο
top of page
\"random

10/03/2021, Αυτοψία Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη σε έργα της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης και η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κ. Χρυσούλα Χατζηδάκη, συνοδευόμενοι και από υπηρεσιακά στελέχη της Επιχείρισης, πραγματοποίησαν αυτοψία στα Περιβόλια της Δημοτικής Ενότητας Θερίσου προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών του έργου: «ΔΙΚΤΥΑ ΟΜΒΡΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.ΧΑΝΙΩΝ» συνολικού προϋπολογισμού 3.550.000,00 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. και αφορά σε μήκος 1.250 μέτρων αγωγού. Το έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στην περιοχή Δαράτσο της Δ.Ε. Νέας Κυδωνίας όπου εκτελούνται εργασίες ασφαλτικών στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΜΕΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019». Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης και από ίδιους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., συνολικού προϋπολογισμού 486.000,00€ χωρίς Φ.Π.Α. και αφορά εργασίες σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χανίων.

Τέλος, βρέθηκαν στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, όπου εκτελούνται εργασίες για την αντικατάσταση κεντρικού αγωγού ύδρευσης συνολικού μήκους 550 μέτρων, από το νεοσύστατο συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. που εξειδικεύεται στις συγκεκριμένες παρεμβάσεις.

Κατά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημαντηράκης δήλωσε: «Προτεραιότητα μας ως Δημοτική Αρχή, είναι η συνεχής παρακολούθηση και η εντατικοποίηση των έργων υποδομών προκειμένου να βελτιωθεί αισθητά η καθημερινότητα των δημοτών μας. Έργα όπως αυτά που εκτελούνται από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και επισκεφθήκαμε σήμερα, αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες ύδρευσης και αποχέτευσης, ταυτόχρονα όμως, βελτιώνουν το οδικό δίκτυο που, ιδιαίτερα στις περιαστικές περιοχές του Δήμου μας, υποφέρει τόσο πολύ».

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων κ. Χρυσούλα Χατζηδάκη τόνισε ότι: «Σκοπός της σημερινής μας επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης των έργων υποδομής που εκτελούνται από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. καθώς και η αυτοψία στο νεοσύστατο συνεργείο ύδρευσης, που είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και συστάθηκε με σκοπό να καλύψει πρόσθετες ανάγκες και αιτήματα των δημοτών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία του μετράει μόλις ενάμιση μήνα και έχει ήδη υλοποιήσει 3.850 μέτρα δικτύου ύδρευσης, πράγμα που επιβεβαιώνει τη συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης όλων των προσφερόμενων υπηρεσιών της Επιχείρησης».

p1

p2

p3

logo imageσυμβαίνει

«Έχω τη δύναμη»: Εκδήλωση στο Μίκης Θεοδωράκης στις 3 Δεκεμβρίου
Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Αναπηρία (3 έως 11/12): Από τον Δήμο Χανίων & Συλλόγους υποστήριξης ΑμεΑ
#XmasChania - Χριστουγεννιάτικες δράσεις για παδιά κατά την εορταστική περίοδο: Από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη
Παράταση της Έκθεσης Αρχειακού Υλικού, «εύμορφος πόλις ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ»: Έως 05/12/2021
«Χριστούγεννα στον τόπο μας»: Εργαστήρι στολιδιών στο Δημαρχείο Χανίων, από τις 2 Δεκεμβρίου
Εορτασμός της 108ης επετείου της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα
Συμμετοχή Δήμου Χανίων, Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (Ο.Τ.Α.) στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων – Κάλεσμα Δημάρχου Χανίων για ευαισθητοποίηση στην κυκλική οικονομία
"Ανοιχτά Πανιά": Βιβλίο και εκπαιδευτικά προγράμματα στην Παιδική Βιβλιοθήκη και σε πολιτιστικούς χώρους του Δήμου Χανίων
Εφηβικό Καλλιτεχνικό Σαλόνι / Στο ξύπνημα της άνοιξης - Ένα θεατρικό εργαστήρι για τα στερεότυπα και την αποδόμησή τους: Από τις 19/11 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»
Εργαστήρια Steam για εφήβους στο Μουσείο Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων: Από 13 Νοεμβρίου
«Η τέχνη του ρυθμού στην Εκπαίδευση»: Κάθε Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων μαθήματα ρυθμού και κρουστών
Χειμερινό ωράριο λειτουργίας Βιβλιοθηκών Δήμου Χανίων