Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

27/7/2016, Έναρξη εγγραφών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Χανίων

27.07.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 03:07

Ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με την Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων και τον Σύλλογο Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών “Palso” Ν. Χανίων υλοποιεί και φέτος για 5η συνεχή χρονιά τον θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των κοινωνικοοικονομικά αδυνάτων οικογενειών του Δήμου μας στηρίζουμε μια κοινωνική δράση, που και κατά τις προηγούμενες σχολικές χρονιές στέφθηκε με επιτυχία” τόνισε κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε την Τετάρτη 27/7/2016, στην Αίθουσα Τύπου του Δήμου Χανίων η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη.

Η κα. Αλιφιεράκη επεσήμανε ότι η ανταπόκριση από πλευράς των Συλλόγων στο κάλεσμα του Δήμου ήταν άμεση, αυξάνοντας μάλιστα και τον αριθμό των ωφελουμένων μαθητών, που προσεγγίζει πλέον τους τριάντα (30). “Δεσμευόμαστε για μια εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος όλων”, τόνισε η αρμόδια Αντιδήμαρχος, παρατηρώντας ότι τα Φροντιστήρια δέχονται τους μαθητές δωρεάν και ανιδιοτελώς.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Φροντιστών Ν. Χανίων, Γεώργιος Καμπουράκης, ευχαρίστησε τους Ιδιοκτήτες των Φροντιστηρίων, που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη κοινωνική δράση, αναφέροντας ότι έχουν τεθεί πλέον περισσότερα κριτήρια επιλογής, προκειμένου να ωφελούνται οι μαθητές, που πραγματικά το χρειάζονται.

Για το σχολικό έτος 2015-2016 τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών της πόλης μας δέχθηκαν 98 μαθητές όλων των επιπέδων, ενώ από το 2012, που ξεκινήσαμε αυτή τη συνεργασία ο αριθμός των μαθητών έχει διπλασιαστεί”, επεσήμανε από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών “PALSO” N. Χανίων, Χρήστος Σωτηρόπουλος.

Σημειώνεται ότι οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016, ενώ οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεA και Ισότητας (Κυδωνίας 29, Ισόγειο Δημαρχείου), από τις 09.00 έως τις 13.00, τηλ. επικοινωνίας: 2821 3 41693.

 Δικαιολογητικά εγγραφής

Αίτηση για δωρεάν παρακολούθηση σε Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών

Αίτηση για δωρεάν παρακολούθηση σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

p1