Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2017

18/5/2017, Αντιμετώπιση προβλημάτων νεροποντής από συνεργεία του Δήμου Χανίων & της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

18.05.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 01:05

 

Συνεργεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. επενέβησαν χθες, Τετάρτη 17/5/2017, σε δεκάδες περιπτώσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, που προκλήθηκαν από τη νεροποντή.

 

Ειδικότερα, δύο συνεργεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, με τη συνδρομή μηχανημάτων χωματουργικών εργασιών, απομάκρυναν ογκώδεις πέτρες, που είχαν πέσει στο οδόστρωμα στη Δ.Ε. Κεραμειών, ενώ καταπτώσεις και μικρής κλίμακας κατολισθήσεις αντιμετωπίστηκαν στις περιοχές του Βλητέ και του Σταλού. Επίσης, τα συνεργεία αντιμετώπισαν και άλλα περιστατικά, που προκλήθηκαν από τη νεροποντή, στη Ν. Χώρα, στο Κουμ - Καπί και στα Παχιανά.

 

Παράλληλα, συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. με τη συνδρομή αποφρακτικού επενέβη σε περισσότερες από δεκαπέντε περιπτώσεις, που αφορούσαν κυρίως σε απαντλήσεις υδάτων, καθαρισμούς φρεατίων, σχαρών, κ.α. Μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις, στην περιοχή της οδού Κισάμου και των Λενταριανών, όπου προέκυψε πρόβλημα στο οδόστρωμα έπειτα από τομές της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., τοποθετήθηκε η απαραίτητη σήμανση και θα εκτελεστούν άμεσα οι απαιτούμενες εργασίες αποκατάστασης.

photo