Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2021

Με επιτυχία η συναυλία του Δήμου Χανίων με τον Γιώργο Περρή στον Προμαχώνα San Salvatore

22.06.2021 | Ώρα δημοσίευσης: 03:06

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση κόσμου στη συναυλία του Γιώργου Περρή στον Προμαχώνα του San Salvatore ξεκίνησαν χθες, Κυριακή 21/6/2021, - Ημέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής – κι επίσημα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων για τη θερινή περίοδο 2021. Μάλιστα, με την εν λόγω συναυλία ξεκίνησε και η επίσημη λειτουργία του χώρου του Προμαχώνα, ο οποίος, όπως έχει προγραμματιστεί, θα φιλοξενήσει συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις.

Ο νεότερος διεθνής τραγουδιστής της χώρας μας, ο οποίος αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της μουσικής τα τελευταία χρόνια, “ταξίδεψε” τους παρευρισκομένους σε γνώριμα μονοπάτια του μουσικού πενταγράμμου, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η μουσική εκδήλωση αποτέλεσε μέρος της κοινής δράσης “Φύσα θάλασσα πλατιά” των Δήμων Αγίου Νικολάου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων και πραγματοποιήθηκε σε διοργάνωση του Δήμου Χανίων και της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - Κ.Α.Μ., με την υποστήριξη του Ελληνο - Γαλλικού Συλλόγου Χανίων.

Ευχαριστίες εκφράζονται προς όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια πραγματοποίηση της συναυλίας, μεταξύ των οποίων στα μέλη του Παραρτήματος της ΕΠΟΜΕΑ Χανίων, καθώς και στους εθελοντές του Τμήματος Πολιτισμού.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ., Γιάννης Γιαννακάκης, επισημαίνει αναφορικά με τη λειτουργία του χώρου του Προμαχώνα του San Salvatore, ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι ν’ αξιοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι χώροι του Δήμου για τη φιλοξενία πολιτιστικών εκδηλώσεων προς όφελος των δημοτών. “Το φετινό καλοκαίρι οι πολιτιστικές μας δράσεις επεκτείνονται σε διάφορους χώρους του Δήμου μας, προσπαθώντας ν΄ αξιοποιήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τους ανοιχτούς, εξωτερικούς χώρους. Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού από τον οποίο ακόμη δεν έχουμε απαλλαγεί, θα ζήσουμε ένα πιο “ελεύθερο” καλοκαίρι, με περισσότερες πολιτιστικές ανάσες για όλους μας”, τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Γιαννακάκης.

p1

p2

p3

p4

Αρχεία

  1. perris_dytikospromaxonas_(1)