Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Άλλες Εκδηλώσεις

Ξενάγηση δασκάλων


Η  Περιβαλλοντική Ομάδα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Χανίων οργανώνει ξενάγηση στην παλιά πόλη, το Σάββατο 28 Μαΐου στις 9 το πρωί, με σημείο εκκίνησης την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς (μπροστά στην Αγορά).
Ξεναγός στην Ιστορία και στους δρόμους της παλιάς πόλης θα είναι ο Μανώλης Μανούσακας, μέλος της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Χανίων.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ''η παλιά πόλη των Χανίων, με ιστορία και μνημεία από τη μινωική ακόμη εποχή, αποτελεί ένα ζωντανό μάθημα Ιστορίας της Κρήτης και της Ελλάδας. Η Ιστορία δεν διδάσκεται μόνο μέσα από τα βιβλία, αλλά και μέσα από τα μνημεία και τα κτήρια, αρκεί να ξέρουμε να τα διαβάζουμε. Μια τέτοια ευκαιρία, ενός άλλου μαθήματος, είναι η ξενάγηση στην παλιά πόλη των Χανίων το επόμενο Σάββατο 28 Μαΐου, στις 9 το πρωί!
Για δηλώσεις συμμετοχής (γιατί θα είναι καλύτερη η ξενάγηση σε μικρή ομάδα), στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα με ονόματα συμμετεχόντων, σχολείο και τηλέφωνα επικοινωνίας στο  daskhan@otenet.gr ή φαξ στο 2821046468''.