Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Άλλες Εκδηλώσεις

ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΣ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ


Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη πεζοπορι-κή δραστηριότητα, για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 10 έως 14 χρονών, για να πεζοπορήσουν σε εύκολη ανηφορική διαδρομή, από τους Κάμπους Κεραμειών μέχρι την στάση Γαμπά, στην επαρχία Κυδωνίας, την Κυριακή 22 Απριλίου 2012. Η πεζοπορία θα είναι σε αργούς ρυθ-μούς σε εύκολο πεδίο, με ανηφορικό μονοπάτι και θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να χαρούν τον καθαρό αέρα της ανοιξιάτικης φύσης και να γνωρίσουν την όμορφη αυτή περιοχή του νομού μας. Το μονοπάτι, στο ο-ποίο θα περπατήσουν τα παιδιά, οδηγεί μετά τη στάση Γαμπά, στην περι-οχή, όπου βρίσκεται το καταφύγιο Βόλικα. Τα παιδιά με την επίβλεψη των συνοδών τους, κατά τη κατάβαση, θα βοηθήσουν στην συντήρηση με βάψιμο της σήμανσης που δείχνει τη διαδρομή.

      Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:30, κι επιστροφή νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας, περίπου στις 15:30 μ.μ..

      Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903, ή και στην ιστοσελίδα μας www. eoshanion.gr. Αρχηγός εκδρομής είναι ο κ. Σταύρος Μπαδογιάννης και συνοδοί μέλη του Δ.Σ..