Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Άλλες Εκδηλώσεις

«Η Ευρυζωνικότητα ως Επαγγελματικό Εργαλείο», ημερίδα στο Ε.Β.Ε.Χ


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Τη Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00, διοργανώνεται από το Δήμο Χανίων στο πλαίσιο του έργου «Προώθηση της ευρυζωνικότητας στο Δήμο Χανίων», ημερίδα με Θέμα: «Η Ευρυζωνικότητα ως Επαγγελματικό Εργαλείο». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Χανίων και σε αυτή μπορούν να παραβρεθούν όλα τα μέλη του.

Η κεντρική παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Λιοδάκη Γιώργο, Καθηγητής Εφαρμογών τoυ τμήματος Ηλεκτρονικών, στο ΤΕΙ Κρήτης, Παράρτημα Χανίων. Tο θέμα της παρουσίασης είναι: "Ευρυζωνικά Δίκτυα: Μοχλός Ανάπτυξης για ενοποιημένες Τηλεματικές Υπηρεσίες".

Στόχος της εκδήλωσης είναι η εξοικείωση όλων των επαγγελματιών με τον όρο «ευρυζωνικότητα» ή «ευρυζωνική πρόσβαση» καθώς και η ενημέρωσή τους για τις υπηρεσίες και τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν από τη χρήση κάθε τύπου ευρυζωνικής σύνδεσης.

Στις εφαρμογές της ευρυζωνικής πρόσβασης, τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν τόσο οι πολίτες όσο και οι επιχειρήσεις και η Δημόσια Διοίκηση, περιλαμβάνονται, το ηλεκτρονικό εμπόριο, η τηλεφωνική κλήση μέσω Internet, η αποστολή και λήψη μεγάλου όγκου δεδομένων σε ελάχιστο χρόνο, η τηλε-ιατρική, η τηλε-εκπαίδευση, η τηλε-εργασία, η τηλε-διάσκεψη, η video-κλήση και πολλές άλλες.