Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Άλλες Εκδηλώσεις

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ διοργανώνει την έκθεση με θέμα: CMA | EDU: The 2013 Exhibition: Προβάλλοντας τις Μεσογειακές Σχολές Αρχιτεκτονικής


Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 - Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013

Το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) ιδρύθηκε το 1997 στα ΧΑΝΙΑ και αποτελεί κόμβο του Αρχιτεκτονικού Δικτύου του Ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού.

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ διοργανώνει την έκθεση με θέμα:

CMA | EDU : The 2013 Exhibition. Celebrating Design Talent in Mediterranean Schools of Architecture/Προβάλλοντας τις Μεσογειακές Σχολές Αρχιτεκτονικής

την πρώτη από μια σειρά εκθέσεων που έχουν στόχο να αναδείξουν τα νέα ταλέντα που πρόσφατα αποφοίτησαν από τις Αρχιτεκτονικές Σχολές της Μεσογείου. Επιπρόσθετα, η έκθεση επιχειρεί να σχηματοποιήσει και να ενεργοποιήσει ένα δίκτυο που θα ενώνει τα ακαδημαϊκά αυτά ιδρύματα.

Στη φετινή έκθεση, εκτός από την Ελλάδα, συμμετέχουν 12 Μεσογειακές χώρες και συγκεκριμένα η Αίγυπτος, η Αλβανία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία, το Ισραήλ, η Κροατία, η Κύπρος, ο Λίβανος, η Λιβύη, η Παλαιστίνη και η Τουρκία. Στην έκθεση θα εκπροσωπηθούν 32 πανεπιστήμια με τις εργασίες 101 φοιτητών/τριών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έχουν προγραμματιστεί για τις 08 Σεπτεμβρίου στο χώρο του ΚΑΜ στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων.

Η είσοδος είναι ανοιχτή για το κοινό.