Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Άλλες Εκδηλώσεις

Δημιουργικές Δραστηριότητες για παιδιά στις Παιδικές Εφηβικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων


Συνεχίζοντας την καλοκαιρινή εκστρατεία με τίτλο: «Προώθηση της Ανάγνωσης, της Δημιουργικότητας και της Καινοτομίας - Καλοκαίρι 2013» και θέμα: “Ο κόσμος στις Βιβλιοθήκες είναι πολύχρωμος” σε συνεργασία με τη Future Library και το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις :

26 Αυγούστου, 9:30 - 12:00 το πρωί. Τελικοί αγώνες σκακιού. Τελικοί αγώνες, για τα παιδιά που παρακολούθησαν το πρόγραμμα εκμάθησης σκακιού. Στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου.

 

26 Αυγούστου, 10:00 -11:00 το πρωί

Οι σκιές χάθηκαν!

Επηρεασμένοι από τους ήχους της… μουσικής, ζωγραφίζουμε την επιφάνεια του χαρτιού μας και… κρύβουμε έξυπνα τα ζωάκια μας! Με το Φουντουλάκη Αντώνη. Για παιδιά 6-12 ετών. Στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικής Ενότητας Σούδας.

 

27 Αυγούστου, 10:00 - 11.30 το πρωί

«Μουτζουρωτής Χαρτιών»

Αφήγηση του θεατρικού κειμένου που έγραψε η ηθοποιός και λογοτέχνης Μαρινέλλα Βλαχάκη για τα παιδικά χρόνια του Κωστή Παλαμά και συζήτηση με τα παιδιά για το αφήγημα και για τον Ποιητή. Με τη Μαρινέλλα Βλαχάκη. Για παιδιά 9-14 ετών. Στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου.

 

28 Αυγούστου, 9:30 - 1:00 το πρωί. Τελικοί αγώνες σκακιού. Τελικοί αγώνες, για τα παιδιά που παρακολούθησαν το πρόγραμμα εκμάθησης σκακιού. 1:00 Τελετή λήξης. Στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου.

 

29 Αυγούστου, 10:00 -11:00 το πρωί

Η πεταλούδα στη Χώρα των Χρωμάτων. Μια μικρή πεταλούδα έχασε τα χρώματά της και θέλει να πάει στη χώρα των χρωμάτων για να τα βρει. Η συνέχεια στην ιστορία που θα φτιάξουν τα παιδιά στο …εργαστήρι μυθοπλασίας και κατασκευής πεταλούδας! Με την Κίτσου Παναγιώτα. Για παιδιά 6-12 ετών. Στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικής Ενότητας Σούδας.

 

30 Αυγούστου, 10:00 - 12:00 το πρωί

Παίζουμε εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια ( Dixit , Τα ζάρια των ιστοριών κ.α.) κάθε Παρασκευή! Για παιδιά 6-12 ετών. Χωρίς προεγγραφή. Στις Παιδικές-Εφηβικές Βιβλιοθήκες Δήμου Χανίων.