Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Άλλες Εκδηλώσεις

Κάλεσμα σε φιλόζωους από το Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων


Κάλεσμα σε φιλόζωους το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στην πλατεία 1866 (Νέων Καταστημάτων) "να διασκεδάσουμε μαζί και να μάθουμε για τα ζώα, από τις 10 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα", απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων.
Στην ανακοίνωση αναφέρει:
"Η γιορτή μας αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας για την κλιματική αλλαγή, την σωτηρία του πλανήτη μας, του σεβασμού, που  οφείλουμε μικροί -μεγάλοι απέναντι στη ζωή και την φύση.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΟΡΤΗΣ
Από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι θα μπορέσουν να πάρουν μέρος σε καταπληκτικές δραστηριότητες όπως:
ζωγραφική προσώπου με φιγούρες ζώων, μουσικά ταξίδια, ζωγραφική δρόμου, φωτογραφικές αναμνήσεις με τους φίλους μας τον σκύλο Ρεξ, την φάλαινα Ορκα και το αρκουδάκι Αρκτούρο.
Η ημέρα θα συνεχιστεί με ιστοριούλες για τα ζώα και παντομίμα από την ειδική συνεργάτη μας κα Λαζαράτου Μελίτα, ειδικές παρουσιάσεις για μια αρμονική συμβίωση με τα ζώα, με εκπαιδευμένα σκυλιά από τον εκπαιδευτή κ. Ταταράκη, δραστηριότητες με τον κλόουν Ζιν-Ζιν.
Ελάτε να δείτε την δουλειά που έχουν ετοιμάσει τα λυκόπουλα Σούδας και οι πρόσκοποι, τα παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού  το Μανιταρόσπιτο και το νηπιαγωγείο η Φωλιά του παιδιού.
Ενημερωτικό υλικό, αφίσες και αναμνηστικά "φιλοζωικά" μπλουζάκια, κούπες . στυλό , μπαλόνια, κονκάρδες, μαγνητάκια, ομπρέλες θα εκτίθενται στους πάγκους μας για την ενίσχυση του αγώνα του συλλόγου μας για τα αδέσποτα ζώα του νομού μας.
Τέλος στο χώρο της γιορτής θα γίνει και λαχειοφόρος με τρεις πίνακες ζωγραφικής γνωστών ζωγράφων της πόλης μας.
Καλούμε τους γονείς  να φέρουν τα παιδιά τους για να διασκεδάσουν, να μάθουν να ενημερωθούν.
Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων
Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Μαζί μας και οι φιλοζωικοί σύλλογοι του νομού
ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ-ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ
TIERF....
KATAΦΥΓΙΟ ΖΩΩΝ '' Λίντα Λούκας"
Ομάδα φιλόζωων Καστελλίου
Ομάδα φιλόζωων Παλαιόχωρας
Ομάδα φιλόζωων εργαζομένων στην  Αμερικάνικη Βάση Χανίων
Ευχαριστούμε τους φιλοζωικούς συλλόγους από όλη την χώρα για την βοήθεια που μας προσέφεραν καθώς και τους Χορηγούς της εκδήλωσης, ΤΕΔΚ Νομού Χανίων, Ναύσταθμο Κρήτης, τους επιχειρηματίες της πόλης Κους  Γ. Ατσαλάκη  HONDA, Δ. Γωνιωτάκη DAIHATSU, Γ. Κουτσουρέλη  HONDOS CENTER, Aφοί Μπαρμπόπουλοι, καταστήματα ένδυσης".