Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Θέατρο

Θεατρική Παράσταση του Rob Becker «Caveman»


Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, ώρα : 21.30

Rob Becker, «Caveman»

Τον άνθρωπο των σπηλαίων  ενσαρκώνει  ο Ζήσης Ρούμπος, ο οποίος συστήθηκε στο ευρύ κοινό με την πολύ πετυχημένη εκπομπή του MEGA «Κάψε το σενάριο» και η αυθόρμητη υποκριτική του ικανότητα έκανε το Βλαδίμηρο Κυριακίδη να τον ξεχωρίσει και να του δώσει με εμπιστοσύνη τη σκυτάλη στο νέο Caveman, που συνεχίζει ακάθεκτος για έκτη χρονιά!

Δίνοντας έμφαση στη διαφορετικότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ο R. Becker έπλασε τον  «Caveman», τον κεντρικό ήρωα, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Μαίρη, έχει τσακωθεί μαζί της και βρίσκεται έξω από το σπίτι να... μονολογεί.

Πώς μπορεί να καταλάβει κανείς το γυναικείο μυστήριο; Λίγο πριν φτάσει στα όρια της τρέλας, ο Σωτήρης δέχεται τη βοήθεια του Caveman, προκειμένου να βρει απαντήσεις σε μερικές -τουλάχιστον- απορίες του. 

Όλα αυτά τα χρόνια οι ερωτήσεις δεν έχουν απαντηθεί!  Ίσως απαντιούνται κατ’ ιδίαν από τους θεατές φεύγοντας από την παράσταση… και αυτή είναι η επιτυχία του Caveman! Να ιντριγκάρει, να προβληματίζει, να αστειεύεται, να κεντρίζει τα δύο φύλλα! Ο Caveman έχει υπάρξει… ο καλύτερος θεραπευτής ζευγαριών στη σύγχρονη κοινωνία!

 

Μετάφραση : Ερατώ Τάττη - Διασκευή : Αναστασία Παπαστάθη

Σκηνοθεσία : Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Σκηνικά – κοστούμια : Ειρήνη Παγώνη

Μουσική: Πάνος Φορτούνας

Στο ρόλο του Caveman ο Ζήσης Ρούμπος

 

Διοργάνωση : Coronet & Mogul Theater

Είσοδος : 18  € - Φοιτητικό, Ανέργων, Άνω των 65 ετών : 15 € - Μαθητικό :12 €