Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Θέατρο

To "Μαύρο Θέατρο της Πράγας" στο Palace Cinemas


 

«ΒΕST OF IMAGE 2008»

Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας, το οποίο έχει τόσο αγαπήσει το ελληνικό κοινό, έρχεται για πρώτη φορά στο Palace Cinemas με την παράσταση «Best of Image 2008» που συνδυάζει παντομίμα, μοντέρνο χορό και τα περίφημα ειδικά εφέ του Μαύρου Θεάτρου. Ελάτε στον υπέροχο, μαγικό και ανατρεπτικό κόσμο του Μαύρου Θεάτρου της Πράγας, εδώ που οι ηθοποιοί πετάνε...στη σκηνή ενώ οι θεατές αφήνουν τη φαντασία τους να ταξιδέψει στον πιο συναρπαστικό κόσμο του Θεάτρου.

Μία ονειρικά σουρεαλιστική οπτική που δίνει τη δυνατότητα στη φαντασία και τα όνειρα να είναι πρωταγωνιστές παρουσιάζει το πολυαγαπημένο Image Theatre, και συνδυάζει χορό, μουσική τζαζ, παντομίμα και interactive θέαμα.

Η τελευταία παράσταση του Image Theatre έχει τον τίτλο BEST OF IMAGE 2008. Μια παράσταση που μαγεύει τους θεατές με τα σχήματα, τα χρώματα και τις εικόνες που σαν ζωντανό καλειδοσκόπιο δημιουργούν οι εξαίρετοι χορευτές του θιάσου με την βοήθεια των ειδικών εφέ και την εξελιγμένη τεχνική του μαύρου θεάτρου. Οι κωμικοί μίμοι της ομάδας με εμβόλιμα σπαρταριστά σκετς μας ξεναγούν στους φουτουριστικούς ονειρικούς κόσμους που τόσο καλά ξέρει να δημιουργεί το Image Theatre. Η πρωτότυπη μουσική που γράφτηκε ειδικά για αυτή την παράσταση έρχεται να ολοκληρώσει μια μοναδική θεατρική εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Παραστάσεις:

Σάββατο 8/11   18.15 και 21.15

Κυριακή 9/11   18.15 και 21.15

Δευτέρα 10/10  21.15

Πληροφορίες στο www.coronet.gr , τηλ. 210 7569311, 210 7012511