Είσοδος      |     
Ημερολόγιο εκδηλώσεων
Θέατρο

“Ο κουρέας της Σεβίλλης”


 

Οι πρόβες βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Η σκηνοθεσία - διασκευή είναι του Θανάση Θεολόγη, τα σκηνκά - κοστούμια του Αντώνη Χαλκιά, η μουσική του Γιούρι Στούπελ, οι χορογραφίες του Πέτρου Γάλλια, οι στίχοι του Γιάννη Καλατζόπουλου.
Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί:
Γιώργος Παρτσαλάκης (Φίγκαρο), Νίκος Δαδινόπουλος (Δον Μπαζίλιο), Τάσος Παλαντζίδης (Μπάρτολο), Γιάννης Αϊβάζης (Κόμης Αλμαβίβα), Θάλεια Προκοπίου (Ροζίνα), Ιωάννα Δελάκου (Μαρσελίνα, Συμβολαιογράφος), Αντώνης Καλογήρου (Ξύπνιος, Αστυνόμος).
Οπως προαναφέρθηκε, η πρεμιέρα του έργου θα δοθεί στις 29 Ιουνίου στα Χανιά στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, ενώ στον ίδιο χώρο θα δοθούν ακόμα δύο παραστάσεις στις 30 Ιουνίου και στις 1 Ιουλίου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΧΑΝΙΑ 2009». Στο Ρέθυμνο, θα δοθούν παραστάσεις στις 2 και 3 Ιουλίου, στο Θέατρο «ΕΡΩΦΙΛΗ» στη Φορτέτζα, στο Ηράκλειο στις 7 και 8 Ιουλίου, στο Κηποθέατρο «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ», στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου, στη Σητεία στις 6 Ιουλίου, στο Φρούριο «ΚΑΖΑΡΜΑ». Η παράσταση στη συνέχεια θα ταξιδέψει σε μεγάλα Φεστιβάλ της χώρας, όπου έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων. Περισσότερες πληροφορίες για την παραγωγή δίδονται στην ιστοσελίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης www.dipethekritis.gr. Χρυσός χορηγός είναι η ANEK Lines. Χορηγοί επικοινωνίας: Star Chanell, "Ελευθεροτυπία Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία", Δικτυο ΕΡΑ, ΜΜΕ Κρήτης, χορηγός επικοινωνίας στο Διαδίκτυο: www.goculture.gr.